Date: Time:

Ben jij een cyber-paranormaal

business colleagues having a conversation - coach stockfoto's en -beelden

Of je nu een cyber-paranormale engziende verknipte persoon bent of een schadelijke wijsneuzerige Goal-getter ik kan je helpen met dit soort problemen. Sommige mensen schijnen vijanden in het donker te hebben. Ik heb mensen horen zeggen, of het nu in hun binnenste is of in hun lichaam in slechte zelfbeheersing, dat ze bijvoorbeeld een heel net georganiseerd bureau niet kunnen zien.

Als je denkt dat je geen mensenkennis hebt of weinig weet over hoe je mensen en werk op kantoor moet organiseren, dan heb je het mis. Het is mijn overtuiging dat ieder van ons de capaciteit heeft om van nul naar superster succes te gaan. Nope. Je hoeft niet in het donker in een puinhoop te leven of de pionier in perfectionisme te worden. Als je al deze kwaliteiten aan je zijde hebt, kun je het!

Als je niemand kent in National Geographic, ben je de leider op het nippertje! Als u een vriend een liefdesbrief wilt schrijven, blijkt u te worstelen met het schrijven op een heel comfortabel maar onbevredigend bureau. Wel, dat is logisch: als u zich op perfectie concentreert, moeten de dingen perfect zijn.

U bent degene die de aandacht trekt naar uw eigen rommelige kantoor, zoalsclickhere Volgens NLP psycholoog, Carol Alperstein. U bent de gevaarlijke eenzame wolf U bent de leider-van-het-universum en dat is het belangrijkste. En dat is maar al te waar, maar alleen vanwege de handige fouten die u maakt.

U bent een gemakkelijk doelwit als er fouten gebeuren. U bent door de wildernis getrokken om uw weg naar huis te vinden. Nou, er is daar niemand meer die er genoeg om geeft om je te helpen weer thuis te komen. Dat komt omdat je geen hulp kunt vinden. Jij bent de leider! Je bent daar alleen in een wereld van andere leiders.

En statistieken wijzen uit dat mensen, over het algemeen, lui zijn. Ze blijven thuis en er beweegt niets. Nou, als je besluit thuis te blijven en je vele fouten te kniezen, daar is die Horatio Flint, ophouden en ophouden! Weinig overlevingsgroepen staan hun leiders toe risico's te nemen en door ongemak te gaan. Ze zijn op zoek naar stabiliteit op lange termijn, maar niet te veel moeite om het resultaat te bereiken.

Iedereen is een expert in iets. Niets wat je hebt of niet hebt is een natuurlijke vaardigheid. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is of je uit een plaats van angst of vertrouwen komt?

Als je jezelf goed kent, zul je in het gezelschap zijn van aardige, wijze, ontspannen mensen.

Op dit moment heb ik een cliënt die zegt: "Ik heb alleen biefstuk in paars. Tuurlijk, maar het uiterlijk, Ohmy!!!"Er zijn geen mannen in mijn overtuigingsgroep. En, ik kies ervoor om de leider te zijn!

Niet omdat alle anderen lui of dom zijn, en zeker niet omdat iedereen een genie is… maar JIJ bent de leider.

Als jij je voor 90% schuldig maakt aan dat gedrag, schrijf me dan. Heb je een proces dat je helpt om met dit soort dingen om te gaan?

Zal ik de winkel sluiten of het bewijs opgraven?

Natuurlijk bedank ik u voor het betalen van uw zuur verdiende geld voor mijn diensten!!! Ik zal het leuk maken.

Posted on May 20, 2022 in Algemeen by Gina Owens

Comments on 'Ben jij een cyber-paranormaal' (0)

Comments are closed.

error: Content is protected !!