Date: Time:

Hoe kan coachen jouw helpen

Traffic Signs, Place-Name Sign, Training, Skills

Coachtraject gaat over mensen helpen groeien en ontwikkelen, om succesvoller en meer voldaan te zijn.

Coaching gaat over de waarheid onder ogen zien over wie je bent, het onder ogen zien en het aanpakken. Coaching gaat over eerlijk zijn met jezelf, je mogelijkheden en capaciteiten, leren wie je bent en langzaam begrijpen waar je heen wilt – netjes en zonder pijn en angst. Coaching gaat over dankbaarheid, betrokkenheid en bewustzijn. Coaching gaat over eerlijkheid, en uiteindelijk gaat het over vergeving. Coaching gaat over wat je kunt bereiken als je haat, in plaats van als je liefhebt. Coaching gaat over het vermogen om je eigen toekomst en de richting van je dromen vorm te geven.

Coaching gaat over het hebben van een mentale houding van speelsheid, nieuwsgierigheid het omarmen van leren, en het laten verwerken en evolueren terwijl je leergieriger wordt en enthousiaster om meer te willen bereiken.

Coaching gaat over het vermogen om je mentale houding en perceptie te veranderen van negatief naar positief en om de vaardigheden en kennis die je hebt te gebruiken om je succesvoller te maken.

Het gaat over het accepteren en respecteren van uw sterke punten en begrijpen wat u kunt doen. Het gaat over actie ondernemen, over boos worden, en over begrijpen waarom je het voelt en het van daaruit gebruiken of er het beste van maken. Het gaat erom dat je gelukkig bent en dat je iets vindt waarvan je geniet en dat bijdraagt aan je geluk.

Een coach kan je een veilige emotionele steun bieden tijdens je overgang naar je volgende prestatieniveau, door je te helpen risico's te nemen, jezelf te stretchen en bovenal eerlijk te zijn over jezelf. Een coach kan je helpen om ervoor te gaan en er het beste van te maken, zodat je een leven van betekenis kunt creëren, van je eigen betekenis.

Hoe een coach u kan helpen….

1. coaching zal u helpen:

1. u bewust te worden van uw zelfpraat, het is in dit stadium van cruciaal belang om deze echt tot zwijgen te brengen en u bewust te worden van wat u zegt en uzelf mentaal vertelt over uzelf en uw vermogen om iets te bereiken.

2. coaches zullen u de juiste vragen stellen die u zullen helpen uw eigen denken en overtuigingen te identificeren en u helpen te begrijpen wat ertoe leidt dat u zich voelt en gedraagt op de manier waarop u dat doet en u helpen te begrijpen wat u wilt, wat u nodig hebt en hoe u dat kunt krijgen.

3. om te leren jezelf te waarderen en te ontwikkelen, moet je eerst erkennen wie je wilt zijn en waarom je dat wilt zijn, en vervolgens nadenken over wat je nodig hebt om die behoeften in jezelf te kunnen ontwikkelen en te blijven groeien en ontwikkelen.

4. Je bevrijden om alles te zijn wat je kunt zijn.

5. Ken het verschil tussen je behoeften en je wensen en wees je bewust van hoe je aan je behoeften kunt voldoen en toch flexibel kunt zijn.

Probeer niet dingen te veranderen die niet veranderd kunnen worden.

Enkele behoeften….

o Lichamelijke behoeften: honger, slaap, seks, schoon/geschoren, zodat je je prettig voelt en je op je gemak voelt als je naar je lichaam kijkt.

o Eigenwaarde, in geval van belachelijk gemaakt worden, je zelfvertrouwen opkrikken dat je alles kunt zijn, om met veranderende rollen om te gaan, van kind/ziel naar volwassen/volwassen rol.

o Verlies en verdriet zijn universeel, een coach zal dit begrijpen en de rol van coaching is om niet alleen over je gevoelens te praten maar ze ook op te lossen om je te helpen verder te gaan.

Posted on April 9, 2022 in Algemeen by Gina Owens

Comments on 'Hoe kan coachen jouw helpen' (0)

Comments are closed.

error: Content is protected !!